Autoværksted i Vejle Midtby

Nicolaisen Auto er kendt for et højt serviceniveau, ærlig rådgivning, kvalitetsarbejde og en god snak med mester selv. Sådan har det været siden Bent Nicolaisen i 1984 grundlagde Nicolaisen Auto.

I dag ledes Nicolaisen Auto på Flegmade i Vejle af autoelektromekaniker Mathias Poulsen. Han overtog værkstedet i 2014 og driver sammen med medarbejderne autoværkstedet videre professionelt og med høj kvalitet.

Komplet autoværksted

Værkstedet bruger det nyeste teknologiske udstyr. Vi har alle nødvendige måleinstrumenter og computer testere. Vores erfarne mekanikere er eksperter i at fejlsøge og få din bil eller varevogn tilbage på landevejen.

Hos Nicolaisen Auto reparerer og servicerer vores mekanikere alle bilmærker. Vi tager udgangspunkt i producentens serviceanvisninger og kontrolskema fra Dansk Bilbrancheråd. Som autoriseret værksted servicerer vi også nye biler i garantiperioden, og du beholder selvfølgelig din nyvognsgaranti.

Se oversigt over arbejdsområder

Driftsikker bil

Vi er alle afhængige af, at vores bil kører uden konstant at skulle på værksted. Hos Nicolaisen Auto rådgiver vi dig om service og reparationer, så din bil kører fejlfrit, indtil vi ser dig igen til næste service.

Gåafstand fra gågaden

Nicolaisen Auto ligger på Flegmade 9k i Vejle Midtby kun 400 meter fra gågaden, tog- og busstation. Det gør det let at komme til og fra arbejde. Når servicen eller reparationen på din bil er færdig, kan vi aftale at vi ringer eller sms’er til dig. Ønsker du at hente eller levere bilen uden for normal åbningstid, er det muligt efter aftale.