Serviceeftersyn

Hos Nicolaisen Auto udfører vi både store og små serviceeftersyn. Skal din bil til syn, anbefaler vi, at du får udført en synsklargøring. Vi udfører naturligvis service ud fra fabrikantens anvisninger, så du bevarer garantien på din bil.

Bilfabrikanterne har faste procedure for serviceeftersyn for nyere modeller. Vi tager altid udgangspunkt i fabrikantens anvisninger, så din bil får den bedste service og bevarer nyvognsgarantien. Hos ældre modeller udfører vi serviceeftersyn ud fra Dansk Bilbrancheråds anvisninger. Det er din garanti for et grundigt serviceeftersyn. 

Stort serviceeftersyn

I et stort serviceeftersyn går vi hele din bil igennem for fejl og mangler. Vi udbedrer efter aftale fejl og mangler, så du har en driftsikker og tryg bil at køre i. Intervallet af serviceeftersyn afhænger af fabrikantens anvisninger for tidsinterval og kørte kilometer.

Det store serviceeftersyn er det mest omfattende eftersyn. Din bil bliver kontrolleret på hele 64 punkter. Eftersynet varierer fra model til model, men det er altid meget grundigt. Er du nysgerrig eller i tvivl om, hvad vi kontrollerer i et stort serviceeftersyn? Så tøv ikke med at spørge.   

Lille serviceeftersyn med olieskift

Det lille serviceeftersyn kan bedst betegnes som et udvidet olieskift. Vi anbefaler altid, at du ved olieskift også får lavet et lille serviceeftersyn. Vi kontrollere de væsentligste sliddele og det giver dig en mere driftsikker bil.

ring på 75 83 15 00 og forhør om pris for din bil

Kontrol før syn

Det er en god ide at få foretaget en synsklargøring, inden du kører din bil til syn. På den måde forhindrer du et eventuel omsyn, som koster ekstra og er til besvær. Som en ekstra og gratis service kører vi din bil til syn, når vi gennemfører en servicekontrol.  

Ring på 75 83 15 00 og forhør om pris for din bil