Medarbejdere

Hos Nicolaisen Auto møder du veluddannede mekanikere, som altid står klar til at give dig den bedste rådgivning og service. Med fire mekanikere og to lærlinge kan vi klare alle opgaver. Både standardopgaver og komplicerede reparationer og fejlfinding af periodiske fejl.

Fra venstre: Rene Kielstrup, Louise Knudsen, Mathias Poulsen, Daniel Kielstrup, Frank Hansen, Kewin Pedersen.


René Kielstrup, lærling
Rene er vores nyeste lærling, med uddannelses start i år 2017 og går på skoleforløb hos syddansk erhvervsskole Vejle.

Louise Knudsen, mekaniker
Louise er uddannet mekaniker med speciale i Seat og Mazda. Hun er uddannet hos Torbens auto i Ejstrupholm, i år 2015, og har efterfølgende været hos bilcentrum i Lind.

Mathias Rybak Poulsen, mekaniker og indehaver
Mathias er som uddannet autoelektromekaniker specialiseret i el og fejlfinding på alle bilmærker. Udover efteruddannelse indenfor motorstyring, fejlfinding, aircondition og el-biler er Mathias uddannet Sergent i Forsvaret. 

Daniel Kielstrup, mekaniker
Daniel er uddannet mekaniker i år 2011, hos Toyota i Vejle. Af efteruddannelse har han fejlfinding og komfortelektronik.

Frank Hansen, mekaniker
Frank er specialiseret i el og fejlfinding på alle bilmærker. Han er uddannet autoelektromekaniker hos Auto-Lys i Århus. Frank har efteruddannelser inden for aircondition, fejlfinding og komfortelektronik.

Kewin Pedersen, lærling
Kewin er vores lærling fra år 2016, han går ligesom vores anden lærling på skoleforløb, hos syddansk erhvervsskole Vejle.